Skrin tv9: 90 hari


Update: Link download

Slot: Skrin TV9
Waktu Tayangan: 8.30 malam

Sinopsis:
Bani menggunakan alasan kononnya dia menghidapi barah untuk berkawan dengan ramai wanita.Demi untuk mengajarnya,kawannya seorang doktor menipunya dengan mengatakan dia benar-benar menghidapi kanser untuk menyedarkannya.

Lakonan: Sharifah Amani, Shahredza Minhat,Azhan Rani

Best drama ni.Santai dan Lovely

Lagu latar: Langit biru -Asmidar


sedih Bani bila dapat tahu dia ada kanser.



Dailog menarik: Nak tergelak dengar  dailog ni
Perlu ke amek gambar sebelum makan ? Dah lah minum fresh orange je. Cliche betul.
Sorry instagram pic makanan lebih penting dari dengar cite yang awak sakit kanser.
Kurangkan makan tapai. Gantikan dgn pai apple ke pai buah ke.



sweet je Bani dan Iris@Redza dan Amani
Bani: I nak confess??
Ali:ye,confess
Bani:confess apa?
Ali: Confess pada Iris

confession time
Bani: I tak pernah rasa ngee.nguu.dengan you
haha.



Gambar sumber:  FB 90hari

Comments

  1. cam menarik je...nk tgk lah =)

    ReplyDelete
  2. macam best je.. tapi tak tahu dapat tgok ke tak.

    ReplyDelete
  3. best sgt....bru lpas tgk td.. =)

    ReplyDelete
  4. link download xde ke? hehe

    ReplyDelete
  5. AyuArieka
    Nak tgk online mcm mana eh?

    ReplyDelete
  6. AyuArieka
    Nak tgk online mcm mana eh?

    ReplyDelete
  7. cerita ni memang best ��

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...