Adam dan Hawa episode 62


update online video dan link download

Ibu Johan masih cuba buat Johan lupakan Ain.

Johan masih berbalah-pendapat ttg hal Johan.
Johan katakan pada Ibu Johan dlm hal ini bukan salah Ain tetapi salah Johan jugak...but still lagi Ibu JOhan nak salahkan Ain atas semuanya....
Ibu Johan cuba sedarkan Johan,Ain adalah isteri org....kena terima hakikat itu.
plus Ibu Johan pun dah kata dgn Ain kan supaya pulihkan keadaan kan?sO,tentu Ibu JOhan percaya yg Ain akan wat sesuatu yg baik.
Ibu Johan dgr penjelasan JOhan yg selama dia berkawan dgn Ain pun x pernah sekali pun Ain kata sayang atau whatever pada JOhan tp Johan yg pentingkan diri...sO,Ibu JOhan kena faham hal tu.
Ain dan Azie plak berjumpa diluar berkOngsi kisah...ttg masalah rumahtangga dan hal Azie jugak.Azie pandai bagi nasihat,kalau betul Am x cintakan Ain,x kan Am sanggup tunggu Ain selama 8 tahun...jgn mudah syak-wasangka...susah.
then Ain tanya pasal Azie plak..Azie kata,dia akan cuba selamatkan hubungan dia dgn Johan kalau ada jOdOh...cuma satu je dia x sanggup...Ibu Johan tu..



Janji dengan aku Azie, jangan lupakan aku walau kita dah berkeluarga..
Johan pun rupanya bersOlat dlm masjid yg sama dgn Ain dan Azie...Johan dah sedar kesilapan diri dan memOhOn keampunanpada-Nya.Maybe Johan leh fikir dgn sebaik2nya selepas ini...

Am pula dirumah,selesai bersOlat subuh...memOhOn kekuatan diri dan kesabaran...sayu plak ngk Am masa ni.Dah nak berangkat ke LondOn but Ain masih x balik lagi.

Johan keluar masjid,ngk kedua2 kereta Ain dan Azie dah xde...Johan cuma tersenyum dan masuk kereta.
Kali ni Johan plak terkenangkan saat heOls beli cincin dgn Azie tu...saat2 dating berdua dgn Azie...dan saat heOls masih berdegil mahukan Ain.

akhirnya sedar jugak johan.

online video
download -cyber
hotfile

Comments

  1. tak mau la gado-gado lagi

    ReplyDelete
  2. Salam sis fara...download cyber n hotfile plz...hohoho..TQ...

    ReplyDelete
  3. nak link download cyber plizzzzz.... tq..

    ReplyDelete
  4. kak nak link hotfile...thanks

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...