Episode 26 Adam dan Hawaupdate online video and link download


Adam kecewa walaupun di tanah suci, Adam cuba bersikap sejujurnya namun Ain masih tetap berkeras hati dan tak dapat menerima maaf Adam.

Ain tak boleh lagi melarikan dirinya dari Maria. Bertemu di masjidil haram ketika menunggu waktu bersolat. Azie yang sudah sembuh juga diperkenalkan pada Maria.amboi Azie,bukan main lagi dengan Am/Selesai bersolat mereka bertiga menunggu Adam di luar masjid...dan tulah pertama kali Azie berjumpa dengan Adam…tergamam dan kaku dengan Adam. Azie heran kenapa Ain tak pernah bercerita langsung pasal Adam dan Maria padanya.

Azie kononnya dah macam jatuh cinta pandang pertama pada Adam. Ain diamkan aje dulu apa statusnya..tak nak keruhkan keadaan. Adam dan Maria juga pandai berselindung dari Azie.

Maknanya Azie perasan seorang..beria-ia meluahkan rasa hatinya pada Ain tentang Adam. Ain layankan aje…dan suruh Azie cuba sedaya upaya tarik perhatian Adam.

Maria akan mencuri masa bila bersendirian bersama Ain. Menasihatkan Ain tentang perhubungan rumahtangga mereka. Malah perubahan Adam kearah kebaikan juga kurang menyakinkan Ain. Adam berubah untuk Ain..tak masuk akal pada fikiran Ain.

Ain tetap dengan pendiriannya membuatkan Maria kecewa dengan Ain yang langsung tak beri peluang pada Adam


Akhirnya,berkat doa,Ain mula menerima Am. Dia tidak menyangka satu perasan halus -rasa disayangi wujud bila bersama AmPreview ep 26
download

online video
                                  

Comments

 1. eeemmm... kalau nak tengok, mesti buat account ke? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tak perlu
   video tu dah kena block
   kalau klik link takde video maksudnya video dah kena remove
   saya dah letak link baru..cuba try
   tq

   Delete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...