Adam dan Hawa episode 32



update online video dan link download


Sinopsis episd 32 AdamHawa malam ini.

Ain tak dapat nak control dirinya. Melepaskan tangisan semahunya tak sangka banyak ujian terpaksa dia terima. Lepas satu satu..!

Johan sedikit lega bila Azie call dan memberitahu apa yang terjadi. Namun Johan tetap rasa sesuatu yang terjadi pada Ain. Johan berterima kasih pada Azie kerana sudi membantunya.

Adam mula terima hakikat, kalau Ain bukan jodohnya

lagi. Zul heran dengan perangai keras hati Ain..jarang jumpa perempuan macam ni.

Ain terpaksa menjawap panggilan Johan walaupun tak bersedia..mula malas dengan soalan `bodoh` dan tu mungkin sekadar nak ambil hatinya. Ain rimas lagi bila Johan asyik bertanya tentang rantai cincin yang diberi padanya.

Maria ada plan sesuatu untuk Adam dan Ain. Mula nya Adam tak setuju langsung bila Maria plan hanya untuk mereka berdua bertemu. Adam malas nak perang mulut lagi dengan Ain.

Johan kini sering minta nasihat Azie untuk selamatkan keadaan hubungannya bersama Ain. Walaupun Azie tak pernah tahu sejarah Ain. Johan juga jaga aib Ain dan biarlah Ain sendiri yang bercerita.

Ain kini cuba terima hakikat bahawa dia memang hak milik Adam Mukhriz..!! tapi macamana dia nak terangkan pada Johan..!

Ain dapat idea..!! membiarkan Johan baik dengan Azie. Tapi pada Johan Azie bukan Ain…!!! Ain cuba mengelak berjumpa dengan Johan…dan Azie menggantikan teman nya…tujuan Ain supaya Johan…bosan dengan Ain..!


Tak kuasa nak layan dia.Lantaklah kalau tak suka.Ramai lagi perempuan di luar sana.



online video
Download ep 32 hotfile

Comments

  1. sis fara..plz..plz upload citerrr nierrr guna link "hotfile".."zippy share" nierrr saya tak leh download lahhh..terima kasih.

    ReplyDelete
  2. cinta mawar..dah update with hotfile

    ReplyDelete
  3. klik kat download pastu tunggu 5saat..klik skip ad kat atas sebelah kanan,pastu bole download

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...