Berkesan ke Produk Mary Kay?

Assalamualaikum,
Ramai yang tanya berkesan ke produk Mary Kay ni? Teruskan membaca 
 Bila korang baca info Mary Kay ni, confirm korang akan beli.
Sebabnya:

  •  Produk Mary Kay ini adalah international
  •  Guna 100% bahan botani 
  •  Mary Kay adalam 10 produk skincare TERBAIK DI DUNIA.
  • Dah la Terbaik, tahan lama pulak tu (Cleanser  tahan sampai 7-8 bulan.Pelembap tahan sampai 10 bulan. Kalau dikira  kos beli produk Mary Kay lebih kurang je beli  produk lain yang murah dalam sebulan.Jadi korang nak mana? Murah tapi berkimia, atau Mahal tapi berkualiti?
  • Produk Mary Kay ni ada pelbagai bukan sahaja penjagaan kulit, kosmetik pun ada jugak
  • Sesiapa yang menggunakan produk Mary Kay akan dibantu oleh Konsultan Kecantikan yang akan "guide" dari cara cuci muka hinggalah jenis produk yang sesuai dengan kulit kita.
 Berbalik pada soalan BERKESAN KE PRODUK MARY KAY NI?
Untuk pengetahuan korang, Mary Kay produk dia berasaskan tumbuh-tumbuhan, pendek kata natural product.  So sebab itu, kesannya kita tak nampak dalam masa jangka pendek.
Ia memerlukan masa dan kesabaran untuk lihat hasil dia.

Tahukah uolls, produk yang boleh lihat perbezaan dalam masa singkat sebenarnya mempunyai bahan kimia berlebihan.
Jadi tak usahlah taksub tengok iklan wajah jadi lebih cantik lepas pakai. Produk yang bagus perlukan masa.
Even nak kurus pun kalau kita exercise hari ini takde mana esok slim terus.
Ia memerlukan usaha yang konsisten.

Jadi jika muka berjerawat batu sekalipun, Mary Kay dapat membantu
janji kena sabar untuk hasilnya.

Jadi untuk sesiapa yang perlukan perundingan kecantikan, admin boleh bantu 
email fr.lisa10@gmail.com untuk pertanyaan
nak number telefon -email admin ye..pm admin kat facebook pun boleh.

Ni produk special bulan Mei - Harga special.
Produk terlaris Mary Kay- harga berbaloi
siapa ada jeragat boleh pakai ni..gerenti membantu untuk hilangkan jeragat.





follow admya di facebook

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...