Bercuti ke Medan ( Dengan Supir Awesome)


Assalamualaikum.
Salam travel.

Atas permintaan ramai dalam entry Bercuti ke Medan, admya inginkan kongsikan perkhidmatan supir yang awesome di Medan.
Al-maklum, Medan terlalu besar untuk jelajah sendiri tanpa supir. Jadi perkhidmatan supir amatlah membantu dalam percutian anda. 
Lebih-lebih lagi untuk yang kurang rajin dan risau untuk jelajah di negara orang sendirian.
Dengan perkhidmatan supir, segala-segalanya tersedia untuk anda.
A)Korang cuma beli tiket flight
atau
B)Korang beli tiket flight dan book hotel sendiri. 
Yang lain-lain akan diuruskan oleh supir service.

Bagi yang memilih pilihan A. Perkhidmatan pemandu pelancong di medan akan meliputi penyediaan hotel, makan, dan supir.

Ini dia perkhidmatan supir awesome- Adit





Ketika bercuti ke medan hari tu,admya memang menggunakan perkhidmatan Adit. ternyata memang ohsem-bukan sahaja dari service tapi layanan dia pun terbaik. Dia akan layan kita macam ahli keluarga. Seperti testimoni pakej mewah tapi harga bajet. Kalau tidak, takkan la sampai beratus email dan komen di page kan.
Nak tahu kenapa ramai rakyat Malaysia pergi ke medan. Sebab dia memang menyamankan. Sesuai untuk pencinta alam. Saujana mata memandang. Sekali pergi memang korang tak boleh move on.haha







Air terjun Siposo piso 

Pemandian Aek Manik-sumber google

Bukit Unta

Antara tempat menarik lagi:

  • muzium Batak
  • Ladang teh Sidamanik
  • Samosir Island
  • Pasar Berastagi
  • Istana Maimon
Boleh baca di entry ini - Bercuti ke Medan 


pastikan korang bawa balik kek napoleon ni sebagai buah tangan bila balik ke Malaysia.yummy!

Jadi kalau korang nak no telefon dan pakej supir,itinernary  bercuti ke medan dengan harga bajet hantarkan email kepada admin ya: fr.lisa10@gmail.com atau tulis di ruangan komen.harga murah-murah je supir akan bagi.

Kalau rasa pergi switzealand mahal. yuk kita ke medan.





follow admya di facebook

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...