Apa tu Raja Medsos?



Apa itu raja medsos? 


Medsos adalah singkatan kepada media sosial
Raja medsos adalah  kaki layan media sosial macam facebook, twitter, instagram dan lain-lain akaun.
Kira macam bangun tidur je update status im awake, breakup dengan boyfriend pun update status, makan pun upload pic.

Nak tahu korang ada tak ciri-ciri Raja Medsos ni? Jom kita tengok.


  1. Tahu lawak/ perkataan ni dari mana

Tahu tagline siapa, punch line siapa

2. Stalk status orang

Tahu je member korang tengah buat apa? Kat mana? Korang memang expert bab ni

3. Ada beribu follower kat media sosial. Facebook lagi, Insta lagi


5. Tak senang hati kalau takde line, phone takde


Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...