Monday, April 3, 2017

Khidmat Runner KL(Girl)



Assalammualaikum.

Kesibukan kerja membuatkan ramai tak sempat buat pelbagai urusan  Oleh sebab itu khidmat runner sangat diperlukan untuk kemudahan. 

Ya, tak payah  jalan kaki pergi kedai, keluar rumah, pusing cari parking semata-mata nak beli satu barang.
Roger je dia, nak beli apa-apa. Then barang akan sampai di pintu rumah anda. Lagi-lagi bila time badan tak sihat. Tak mampu nak bangun keluar rumah. Runner la penyelamat keadaan.

Yang specialnya Runner ni Perempuan. Selalu kita dengar pasal runner lelaki kan.  Jadi cik akak,encik abang, makcik,pakcik boleh roger runner ni.
Antara service dia untuk memudahkan urusan korang:

  • Bayar Bil TNB/ Syabas/cukai Pintu
  • Surprise Delivery untuk yang Tersayang. 
  • JPJ
  • Penghantaran Lunch box
  • Wakil COD(khas utk akak-akan yang niaga online-boleh minta dia hantarkan barang pada pelanggan)
  • collect surat rasmi
  • personal shopper(tukang beli barang)
  • bank in/cash cek
  • hantar dokumen
  • dan lain-lain.
boleh tahan glamer si Qasha ni. Ramai selebriti guna perkhidmatan dia.


surprise delivery


Jadi yang berminat nak guna service runner girl boleh hubungi/whatapps  01128083099
 










No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq