Monday, September 5, 2016

CPUV September 2016



Assalammualaikum,

Lama dah tak update pasal CPUV admya. Terima kasih pada Nuffnang yang sudi bagi admya CPUV yang menarik.
Tak lupa juga pada korang yang buat CPUV admya menari-nari riang di blog. Teruskan klik tau.hihi

Bulan ni admya CPUV Ogos masih gah di blog.
Antaranya: 



Bagi yang mementingkan kualiti udara di dalam rumah, Dyson adalah jawapannya. Ramai yang dah cuba beli alat ni. Maklumat lanjut boleh layari- Dyson

  • La Cremeria

Perisa baru La Cremeria -Mango. Admya dah cuba. Sedap wei!. Minggu ni je dah dua bekas admya beli. Tambahle lemak di badan. Asal sedap sangat ...

Kalau korang tengok ni, korang pun pasti terliur nak makan ice cream ni - La cremeria

Budak-budak kan tak suka vitamin, apa kata bagi dorang scott dha gummies, rupa menarik, rasa sedap dan menyihatkan badan. Pasti budak-budak suka.

  •  Lot 100- Salt Candy 
Product baru dari Lot 100. Yummy 

  • Blunt Umbrella

Payung yang serba canggih ni hanya terjual di online. 
Berminat. Meh jenguk sini- https://www.bluntumbrellas.com/my/

InsyaAllah, harap ada banyak lagi penaja untuk bulan merdeka ni.

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq