Thursday, July 28, 2016

Admin tak kisah ke Follower sikit?



Assalammualaikum,

Admin ada menerima soalan, tak kisah ke follower sikit. Menipu la kalau admin kata tak kisah. 

Namun, semuanya terpulang pada pembaca. Sama ada nak follow atau tidak. Lebih -lebih google dah ada button unfollow sekarang ni.
Kalau korang ter-unfollow please follow  admya balik ye. 
Sebab admin tahu, ramai pengikut setia blog ni. Buktinya pada unique views dan pageviews yang meningkat sehingga 80 ribu  lawatan setiap minggu.
Ramai pembaca blog ni baik sangat, baca pun senyap-senyap, malu-malu.
Jangan tak tahu, admin ada ramai peminat di luar negara tau. Ramai yang dah jadi kawan admin. Dalam negara lagi la. You know who you are.hihi. 
 Walaupun jumlah like dan follower mempengaruhi keputusan anda untuk ikut atau tidak sesebuah blog, tapi ia bukanlah kayu pengukur kejayaan sebuah blog itu sendiri.

Apa-apa pun admin ucap terima kasih kepada korang semua yang kekal setia menjadi pembaca blog ni. Keep your support.

tak berapa rajin nak tulis panjang-panjang,

Dah jom like FB admya

1 comment:

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq