Saturday, March 26, 2016

Beli Dompet Wanita Branded(Tips)

Assalammualaikum, Hai all.
Dompet atau purse adalah barangan yang sentiasa berada di sisi kita especially ladies,betul tak?
Dompet atau Purse amat penting, sebabnya kat situ lah kita simpan segala khazanah berharga seperti duit,kad atm, kad shopping mall(ni wajib bila pi shopping)nak dapat diskaun punya pasal. 10% pun jadi. La ni pulak semua tol wajib pakai touch n go.bertambah la koleksi kad.
So macam mana nak beli dompet wanita branded yang bagus.? Kat sini admya kongsikan tips untuk semua



1. Pastikan ianya ORIGINAL. baca label dengan teliti dan bungkusan. 
2.Pastikan ia diperbuat dari bahan berkualiti. Biasanya beg dompet wanita branded diperbuat daripada kulit.



3. Pilih beg dompet wanita branded yang banyak compartment. Senang nak simpan kad-kad, duit kertas, duit syiling or handphone.
4. Kemudian baru pilih pattern,design yang trendy dan menarik.

Hopefully, tips ini dapat membantu uolls beli beg dompet branded yang bagus agar pembelian uolls jadi benarbenar berbaloi.

Korang boleh layari laman web ini untuk lihat pelbagai beg dompet wanita branded yang terkini. Ada promotion ni!
Beg dompet wanita branded

1 comment:

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq