Slot Dahlia: Meh Sandar Pada Aku

Nantikan tayangan pada 26/2/2017. Trending drama.
 Kau perlukan aku,Aku perlukan kau!Kenapa kita tidak sedar akan hal itu?update download linkSinopsis:
Orang kata tak kenal maka tak cinta.Tapi dah kenal menyakitkan hati pulak.Macam mana tu?
Afnan Tasneem dipertemukan dengan penyelia yang menjengkelkan- Dr Syed Nadhan
Kegagalan perkahwinan papa dan mamanya benar-benar memberi kesan pada Syed Nadhan. Kehadiran Afnan sebagai pelajar praktikalnya benar-benar memeningkan kepalanya.
Afnan selalu meluahkan perasaan tak puas hati tentang penyelianya kepada Adam Naufal.Adam tahu Dr Syed menyukai Afnan dan dia sengaja menimbulkan rasa cemburu Dr Syed.Namun, Afnan menyangka Adam menyintainya.
Keadaan berubah bila Mama Afnan bakal berkahwin dengan Papa Dr Syed.
Keadaan bertambah rumit bila Afnan mengetahui Adam bakal berkahwin. Dr Syed pula bertunang dengan dr Aleesya dan Afnan akan dijodohkan dengan Aamir, Kecewa dengan berita perkahwinan Adam, Dr Syed muncul dan memujuk sebagai abang.Namun, takdir menentukan segalanya. Kematian mama Afnan dan papa Syed membuatkan Dr Syed berasa bertanggungjawab melindungi Afnan dan mengahwininya. Dia memutuskan pertunangannya dengan Dr Aleesya. Berita ini mengejutkan Aleesya hingga terpaksa di rawat di hospital bahagia, Ini kerana, Aleesya sememangnya mencintai dr Syed sepenuh hati.

admya: Novel ni sweet sangat!Peminat novel harus membacanya.Buat masa ini, hanya pelakon utama wanita sahaja diketahui iaitu Mira Filzah dan Aliff AzizComments

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...