Saturday, November 28, 2015

Baca Online Tersuka Tanpa Sengaja


Baca novel online
Bab 1:
Ramai orang kata kalau doktor jodoh dia mesti doktor juga. Tidak pun jururawat yang manis dan lemah lembut,Jarang orang kata doktor kahwin arkitek Doktor kahwin dengan peguam. Doktor kahwin dengan jurutera.Tapi macam dengan pelukis? Bergelar suami kepada seorang pelukis?
Pelukis yang biasa-biasa sahaja.Penampilan yang sangat biasa? Macam macam ya? Boleh ke?


Baca lanjut Bab 1
Bab 2
Bab 3
Bab 4
Bab 5
Bab 6
Bab 7 dan seterusnya
belilah novel.hihihi

sedutan novel:

i tak selera pun nak pandang you, i'm just shocked that you are actually a girl dressed up like a boy " - Syed Ariff

"Sebab dia, you curang, kan? sebab dia, you lupakan i, kan? memang dia ni perempuan perampas!"- Katrina

akan pikat u balik sampai Farhah sendiri melutut dpn i minta supaya i lepaskan u..." - Katrina

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq