Wednesday, July 15, 2015

Peraduan ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015


Assalammualaikum,
Kesempatan ini, admya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri,buat semua pembaca dan pengikut admya di blog mahupun di facebook. Semoga Hari Raya ini memberi rasa syukur kita kepada Ilahi kerana kita masih lagi dapat merayakan bersama ahli keluarga dan sanak saudara. Yang balik kampung tu berhati-hati di jalan raya ok. Pergi beraya ke rumah orang tu,makan berpada-pada ye, nanti sakit perut sebab terlebih makan.hehe.

Sempena raya ni, admya nak bagi duit raya.Jadi isi di ruangan komen blog dengan pantun raya yang kreatif dan inovatif. Tinggalkan juga email anda. Manala tahu,anda mungkin menjadi pemenang bertuah.

Akhir kata, admya nak menyusun sepuluh jari memohon ampun jika ada tinta kata yang mengguris hati pembaca kalian.kosong-kosong.



3 comments:

  1. Kian berlabuh tirai Ramadhan,
    Lambaian Syawal kian dinanti,
    Luhur hati ikhlas kemaafaan,
    Moga tak simpan dalam hati.

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :)

    Email : nurulnadhirahnorsalim@yahoo.com.my
    Fb : Nurul Nadhirah Norsalim

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri untuk semua, Ampun dipinta maaf diberi, Eratkan silaturrahim sesama kita, Tanda kesyukuran kepada Ilahi..... nuraziawati@gmail.com

    ReplyDelete
  3. nak balik pantai timur naik kereta,
    tetiba terjammed di jalan pekan,
    kadang kadang bercakap tersilap bicara,
    seribu kemaafan yang diharapkan.


    selamat hari raya kepada owner blog; admya, sahabat2 yang mengenali diri dan juga seluruh family yang tinggal di merata tempat di malaysia, semoa aidilfitri kali ni dapat mengeratkan ukhwah sesama kita :) selamat hari r aya, maaf zahir dan batin.


    shaqinuraisyanasli@gmail.com

    aisyashaqinur.blogspot.com

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq