Thursday, June 18, 2015

Memang Perfecto


Memang perfect seperti namanya perfecto. Kini ia muncul dengan perisa baru.Sedap


Terima kasih kepada penaja dan nuffnang kerana memilih admya@blogspot sebagai platform iklan.
Thanks jugak kat pembaca yang sentiasa setia dengan blog ini. Alhamdullilah.Nanti boleh la admya bagi duit raya.ahak!(^_^) V
Untuk mengetahui apa yang sedapnnya perfecto popcorn ni,korang boleh lihat di sini

Sekarang ni dah masuk bulan Ramadhan kan!  Cuaca panas pasti memeritkan,jadi untuk menyejukkan badan, korang boleh berbuka Cool Tea Mamee.








O ye, selain tu, Tesco juga sedang mengadakan promosi  Jimat Belanja. Banyak barang ditawarkan dengan harga menarik. Layari laman web Tesco untuk lihat promosi
Bila dah sampai Tesco tu, dapatkan juga Glico Pocky,snek ala-ala Pepero yang sedap.
Mommy-mommy pulak boleh dapatkan dumex dugro  untuk anak-anak yang sedang membesar.

Peminat shopping online, boleh jenguk laman web shopping online yang baru
Gemfive.Pelbagai barangan dijual di sini.







No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq