Thursday, March 12, 2015

Buat Duit Online 2



Assalammualaikum
Apa khabar semua, ramai rupanya nak buat duit  cara online. Baca seterusnya untuk tips buat duit online.

Sebelum ini, admya ada buat entry buat duit online. Oleh kerana sambutan amat menggalakkan, admya buat entry kedua memandangkan banyak pertanyaan tentang 8share

Q: Macam mana kita dapat duit dari 8Share? 
Melalui  klik per unique view.Unique view tau. Bukannya klik je dapat duit, Kalau macam tu, bankrup le Share.

Q:  8share boleh dipercayai ke? 
Ya.8share boleh dipercayai.





Q: Banyak ke boleh dapat dari 8share? 
Ya. Alhamdullilah. 


 Earning admya sebelum ni



Latest:sedang tunggu


So apa lagi,kalau korang nak dapat duit poket macam admya. Jom daftar sini

TAPI: jangan buat macam ni tau



sekali kena suspend, earning yang dah didapat tak boleh dapat balik, so sharelah dengan jujur

1 comment:

  1. kak sy x paham la. 8share ni mcm version baru je

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq