Friday, December 26, 2014

Sinopsis Istikharah Cinta
Sinopsis:
Airil( Zul Ariffin) dan Aiza(Nonny Nadhirah) bercerai selepas setahun atas alasan tak sehaluan. Punca sebenar adalah Aiza tidak tahan dengan Airil yang terlalu sibuk. Walaupun dalam edah, Aiza telah berpacaran dengan kekasihnya hinggap menimbulkan rasa kurang senang rakan-rakan Airil.
Selepas edah, Aiza berkahwin dengan Dr. Rizal( Nizen Ayob).Hasil perkahwinan itu, Aiza dan suami dikurniakan seorang cahaya mata. Walaupun 4 tahun berlalu, Aiza sering membandingkan kebaikan hati bekas suaminya  Airil dengan Dr. Rizal. Keadaan itu mencetuskan kemarahan Dr. Rizal.

Airil semakin sibuk dengan kerjayanya.Hinggalah ketika Airil menikmati hidangan tengah hari,tidak semena-mena seorang gadis yang tidak dikenali, duduk di depannya. Mulutnya asyik mengomel membuatkan Airil terhibur dengan keletahnya.
Tengahari itu, Dina keluar lambat. Restoran itu berdekatan dengan rumahnya. Dina sering menjamu selera di situ. Namun, restoran itu dipenuhi dengan pelanggan memandangkan waktu itu adalah waktu puncak. Matanya meliar mencari tempat kosong. Sah!Memang ada kerusi kosong.Kehadirannya membuatkan jejaka di depannya terkedu. Kenal tidak, persila duduk di situ pun tidak. Dina memang muka tebal. Tanpa mengenali jejaka itu, mulutnya rancak berbual. Siapa sangka jejaka itu  bakal menjadi istimewa di hatinya. Takdir menemukan mereka. Adakah itu istikharah cinta mereka?

belanja korang satu sweet pictures

Wednesday, December 24, 2014

Thursday, December 18, 2014

Cerekarama Mahar Cinta Alia


Salam
Akan datang di tv3 slot cerekarama.
Lakonan Julia, Emma Maembong, Shukri Yahya

Drama Dan Hati Pun Berkata(novel)Salam
Novel ini akan diadaptasi
Jumlah episode : 26

Slot Akasia: Hati Perempuan(Syarul Izwan berlakon)
Salam.
Akan datang di slot akasia 2015 . Lakonan syarul Izwan dan Mia Ahmad

Novel Tombirou ke Filem
Salam
Pasti lama peminat novel thriller Tombiruo diadaptasi ke Filem. Jangan risau, kini ia bakal jadi kenyataan.

Tuesday, December 9, 2014

Wednesday, December 3, 2014

Sambung Belajar di Kolej SwastaAssalammualaikum,

Siapa yang kat sini tengah cari kolej swasta terbaik untuk sambung belajar? Dengan kemudahan terbaik, Inti College menawarkan pelbagai "course" yang menarik.

Gerimis Salju Naminara


Hanya di TV1
Setiap Khamis-Jumaat 10:05 malam

Sinopsis: Kisah cinta tiga segi antara Ain, Fauzan dan Faiz


Slot Ratu: Satu Hari
Satu hari lakonan hebat Remy Ishak,Sara Ali, Rita Rudaini