Friday, October 10, 2014

7 CPUV dalam bulan Oktober


Assalammualaikum,

Alhamdullilah, rezeki bulan Oktober.Admya dapat 7 CPUV serentak.


1) Proton Iriz- Bagi sesiapa yang berminat beli proton ni atau sekadar nak cuci mata.boleh lawat laman web proton iriz untuk lihat spec, teknologi dan styling dia. Memang mengagumkan,wa cakap sama lu.

2)  Sunsilk - Keluaran terbaru dari sunsilk -rahsia rambut lurus,

Tips untuk jaga rambut. Yang pakai tudung pun boleh guna,takdela rambut mengerbang dan kusut masai lepas bukak tudung kan.

3) HP  PC- sekarang pc bukan ada 3 color je, dah ada macam-macam color.

4)  Ice age- sesuai untuk bawa anak-anak/adik/anak saudara dan kawan-kawan utk release tension

5) RHB

6) SME Micro- sape nak pinjaman, boleh contact SME

7) Kasi App Campaign

jadi, kalau nampak iklan-iklan dalam senarai di atas, rajin-rajin la klik ye,bantu membantu amalan mulia kan.

senang je,klik je

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq