Monday, August 25, 2014

Episode akhir Rindu awak 200%(episode 28)




episode akhir rindu awak200%:update link


Armel masih merajuk dengan Zill. Sebelum Zill berangkat dia menelefon Armel.sob,sedih babak ni.

Irene berjumpa dengan Zill. Azad cuba membela Zill dengan memberi penjelasan kepada Armel.
Kerana cemburu Irene menikam Zill. Mujur William dan kawan Irene sampai. Dia bawa Zill ke hospital. Rupanya Irene yang psiko.Selama ni William tak pernah pun cederakan dia pun. Irene yang cederakan diri sendiri untuk dapat simpati Zill. (dah agak dah)


Armel terkejut bila melihat Zill di hospital. Siap mimpi Irene cuba nak bunuh Zill sekali lagi kat hospital. Armel menyesal kerana tak percaya pada Zill.

sayang janji sayang takkan tinggalkan abang sebab sayang cinta abang sampai ke syurga.



 ending:

Armel dan babynya Esyan menunggu Faez di balai ketibaan. Bayi lelaki mereka dinamakan Esyan sempena nama Esyana.Nama itu dicadang sendiri oleh Armel.



happy family




tamat



admya:
ending yang terbaik. lepas ni kita pulak yang jadi rindu awak 200%
            waiting for telemovie rindu awak200%

4 comments:

  1. Slm, sis..nape cte ni dh xd KT tonton ek?even sume link utk cte ni dh xd..pelik.. Huhuuu

    ReplyDelete
  2. zurich: sbb ramai sambutan.citer ini dah jadi berbayar.so sape nak tengok episode lepas kena bayar.no more free.huhu

    ReplyDelete
  3. DAH MULA RINDU KAT BADANG TUA & MONSTER...FAEZ & MEL...ABANG & SAYANG... :) <3...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq