Thursday, August 7, 2014

8share bagi duit Raya RM300



Assalammualaikum.


Alhamdulillah,rezeki raya.Admya baru je dapat duit  8share. Jangan jeles.





Bagi yang jeles dengan admya, Jom daftar kat sini. 

Yang penting usaha. Takde blog nak share, tak perlu risau, korang boleh share di facebook dan twitter. Banyak medium boleh shares selain blog.
Apa lagi join cepat, lepas ni korang boleh cash out jugak.Minimum cash out rm50.00. Ramai student join..boleh buat duit poket.


Terima kasih pada pembaca yang klik. Blog ini semakin majudengan bantuan klik daripada anda. Teruskan klik pada iklan di blognya.Nantikan giveaways admya sebagai tanda perhargaan admya pada pembaca sekalian.

1 comment:

  1. Macam mana nak guna? Saya tak try tapi tak berani. (Baru buat acc tu) Tak berani sebab saya still 15...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq