Monday, May 26, 2014

Koleksi Lagu tema Kerana terpaksa aku relakan



Update lagu ep 23
 Lagu tema Utama Ktar:
Nadia Aqilah- Patah Sayap
Lirik lagu


Kerinduan dalam hati
Bagai ditusuk sembilu bisa
Ku tak sanggup menahan sakit di hati
Ku mengharap kesakitan ini sementara
Ku terjagaa kau tiada di sisi
Bila sedar erti cintamu padaku

Air mata ku mengalir
Menemani ruang hati ini
Namun kini ku tahu tiada yang pasti 
Bila sedar erti cintamu

Patah sayap ku patah
Tak mampu terbang lagi
Bila tanpa cintamu
Hidupku tak beerti

Terbang tinggi ku terbang
Mengapa angkasa
Bila berpaut disayapmu
Ku mensyukuri 
Limpah hidup

Lagu episode 3:
Kosong- Nastia
Kisah kita -Nastia
Tahu - Fyn Jamal

Episode 4:
Tahu- Fyn Jamal

#Kerana terpaksa aku relakan

Episode 5
Hujan- Utopia

Episode 13:
Kisah kita-Nastia
Kosong -Nastia
Ajarkan aku- Amir Jahari

Episode 15:
Amir Jahari- Aku Juga Manusia
Kisah Kita -Nastia

Episode 22:
Utopia- mencintaimu sampai mati- dalam dia kau berikan ku kekuatan untuk bertahan

Episode 23:
Tahu- Fyn Jamal
Kosong- Nastia

Nastia- Xpressi
Nastia- Sebut namamu
Nastia- Hanyut
Nastia- Hapus kesalku

siapa tahu lagu apa episode 23?bagitau ye

7 comments:

  1. Lagu penuh OST Kerana Terpaksa Aku Relakan:
    https://www.youtube.com/watch?v=MgIENcv8mus

    ReplyDelete
  2. best aaaahhh lagu nie...

    ReplyDelete
  3. ad music yg menarik ap tajuk die ek.. aq nk ckp pon ta rty da..

    ReplyDelete
  4. Lagu kat episod 17 ape ek..perempuan yg nyanyi

    ReplyDelete
  5. lagu episode final apa tajuk eh ? lagu tu keluar time scene yazid kene tahan tu

    ReplyDelete
  6. Lgu instrumental yg bnyi gtar tu je tjuk dia apa ye?dia main tme scene sweet2 je..ada x?

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq