Sunday, March 30, 2014

Buat Duit dengan 8share


Assalammualaikum,



Ramai yang telah menjana duit dengan menyertai 8share, Admya sudah.Anda bila lagi. Sudah banyak testimoni dikeluarkan membuktikan 8share mampu memberi duit poket kepada anda.

Jadi apa tunggu lagi, DAFTAR 8SHARE DISINI dan lihat hasilnya.Hanya dengan beberapa jam akan dapat untungnya. Tak salah mencuba.


Nak bukti.See the hand la haha

1)Earning awal 2014
2) Earning kali pertama


Jom join the club. DAFTAR SINI. Percayalah,Anda akan dapat RM2.00 selepas mendaftar dan share iklan di laman sosial- Facebook, Twitter,
tak perlu ada blog pun still boleh buat duit.







2 comments:

  1. account ay suspended....adakah sy xk dpt login smula guna account sy????dh la ad rm dlm tu....bru nk cahs out x sempat.....dan2 je suspended.....dh la first time join....hampeh....nk suruh org klik bkn mais susah lg....gerammmm

    ReplyDelete
  2. boleh tapi kena email pada 8share,dan ikut arahan dorang, nanti 8share akan activekan balik akaun tu.

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq