Saturday, February 8, 2014

Novel Ariana Rose untuk Anda



Assalammualaikum,

Nak Novel The Wedding Breaker

Senang sahaja.Berikan slogan kenapa ada suka admya blogspot. Slogan tidak boleh melebihi 20 patah perkataan dan mesti bermula dengan saya suka blog admya kerana(patah perkataan termasuk 5 patah kata ini)

Hantarkan nama,email, notelefon dan slogan anda ke email ini- fr.lisa10@gmail.com.

Tarikh akhir hantar - Hari Khamis.(dilanjutkan sebab atas permintaan ramai)

Pemenang akan diumumkan kemudian

Hanya satu pemenang utama akan menerima hadiah senaskah novel the wedding breaker.
2 pemenang lain akan menerima hadiah saguhati dari admya.

4 comments:

  1. alamak!!! akak terlepas contest ni.. sayang betul.. mmg nak baca novel ni... huhuhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oleh kerana akak pembaca setia saya,sy bagi 2nd chance
      akak hantar je kat email saya.saya tengah proses penilaian...
      mana tahu...ayat akak menarik boleh menang

      Delete
  2. dah lepas... boleh masuk lagi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..cepat2...ia dilanjutkan atas sambutan yang menggalakkan

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq