Thursday, February 20, 2014

Koleksi Lagu Jika Itu Takdirku

Lagu tema utama:
Hazama: Relakan Jiwa

 Lagu lain:
1) Asfan- Alasan untuk Bahagia
2) Sakura Band-Perlarian
3) Ippo Hafiz - Irama Kita


Projek terbaru Lisa Surihani

Lipstik Popular dari Drama Korea My Love from Another Star

11 comments:

  1. relakan jiwa mmg best...

    ReplyDelete
  2. Saya cri lagu pompuan nyanyi...tapi tak tahu tjuk ap n sape nyanyi..."tinggalkan aku...bla bla bla...tu ja sy ingt...plzzz tlgg crikan.....nak sgt lgu tuuu

    ReplyDelete
  3. Sy pun cri lagu tuh

    ReplyDelete
  4. lagu yg korg cari tu btajuk pelarian oleh sakura band feat adi sixth sense... ni link youtube utk confirm kan... http://www.youtube.com/watch?v=oNyAkGTLW9o

    ReplyDelete
  5. saya nak tahu lagu pilu versi lelaki tu siapa yg nyanyi

    ReplyDelete
  6. Aku x taw lagu pe kwn aku cr dlm cite tu..tp dia kata bila tiba scene sedih ada lagu tuh....lagu pe sbnr nye ehh?

    ReplyDelete
  7. I pn cari lagu yg masa hakimi mninggal tu kn .mmg sebijik kna kt saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu tu tajuk kasih mendengar, nyanyian daqmie. tq

      Delete
  8. saya cari lagu masa papa umairah keluar bagitahu yang hakimi meninggal..best sangat lagu tu tp xtaw tajuk apa..

    ReplyDelete
  9. Lgu apa ekk n siapa pnyanyi nye??
    Lirik die mcm ni..katakan padaku haruskah aku bla.bla.bla..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq