Sunday, November 17, 2013

Share dan dapat duit(Tutorial 8share)


Assalammualaikum,
admya nak kenalkan cara untuk dapat duit dengan sharing di social media-facebook,twitter, g+

1) daftar - klik sini untuk daftar
    dalam daftar kena bagi number akaun bank.
jangan risau-number akaun adalah untuk pihak 8share bank-in duit.


2) selepas daftar.

klik bahagian special
dashboard untuk lihat jumlah earning.


special- pilih iklan yang mahu di kongsi dengan kawan-kawan




 share on facebook/share on twitter iklan mana yang berkenan di hati.



3) selepas share beberapa iklan,dapatlah income.
ini income admya -yeah dah boleh cash out!


4) dah cukup rm50- bolehlah cash out/tunaikan.
5) tunggu seminggu-duit yang ditunaikan/cash out akan dimasukkan dalam akaun bank yang korang bagi masa awal2 daftar.

6) bila duit dah masuk,8share akan hantar pada email untuk bagitau duit
dah masuk.

admya:
senang kan. apa lagi jom daftar

9 comments:

  1. Kak nak tanya ni.. Ipanel tu boleh cash out dgn paypal je ke??? Cara lain tak boleh le??..saya x tau la cam ne nak create paypal. Kalau kak ada tutorial boleh buat tak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. cash out pakai paypal je
      cara lain dengan tebus nilai duit dengan hadiah.
      nanti saya buat tutorial paypal ye.

      Delete
  2. boleh caye ke.....masa daftar ade byr pape tak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh percaya.sebab saya dah pun cash out/terima duit,
      daftar adalah percuma

      Delete
  3. mksdnya setiap apa yg kita share n org clik je kita da dpt income ya kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. unique view@click.maksudnya lepas klik iklan,dia surf iklan tu.
      cth macam like iklan@share
      atau klik apa2 dlm iklan

      Delete
  4. kakk oooo kakkk
    sye dh dftr survey kt Ensurvey..
    tpi dier xmintak no akaun pon...

    ReplyDelete
  5. aik 8share ada link fb ek..tp sy buat share xde pun fb..ada google+ dgn tweeter ja

    ReplyDelete
  6. aik 8share ada link fb ek..tp sy buat share xde pun fb..ada google+ dgn tweeter ja

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq