Wednesday, October 23, 2013

Episode Akhir Love You Mr Arrogant




Drama Favourite ramai akhirnya tiba ke penghujung.
Adakah bahagia milik mereka?




Mama nak jugak Irham kahwin dengan Sherry. Disebabkan Mamanya jatuh sakit(sebenarnya dia pura-pura),Irham ikut juga kata mamanya walaupun dia sebenarnya enggan.
Pada hari pernikahan Irham dan Sherry, Irham melarikan diri bersama Zara ke Penang. Di sana,dia bertemu kembali dengan Safiya.
Selepas berbulan madu, Irham dan Zara pulang ke rumah Mama.  Satu perjanjian di buat,Zara nekad untuk keluar dari rumah Mama bila Mama telah sihat.Tiba masa, Datin sihat, dia menuntut janji Zara. Bila Zara pergi,Datin mula menyesal kerana dia mula kenal siapa sherry sebenarnya. Puas Irham mencari,namun tak jumpa. Dia menyalahkan Safiya, meminta bantuan daripada Hardy untuk mencari Zara.
Namun,keadaan menjadi kelam kabut apabila Faisal si Psiko tu menculik Zara.
Faisal berjaya diberkas dan Sherry juga ditangkap selepas diperangkap oleh bekas teman lelakinya.




Irham menyelamatkan Zara.

ending: Happy ending



Dramatik sungguh!Rancangan baru ala ANTM dan Project Runaway versi Malaysia



Will miss Mr Arrogant dan Zara


cr kepada owner gambar

15 comments:

  1. tak sabar nak tengok sampai akhir

    ReplyDelete
  2. tgok si psiko tu pgagng pistol!!!
    irham mati ke??jeng3....
    tq admin..coz kasi info

    ReplyDelete
  3. suke sangat ngan drama ni... walau aktor dah tak seberape suke tapi dia perankan watak Am tu perfect sangat la... best gilerrr...

    ReplyDelete
  4. bukan ke bila derang gi penang derang akan jumpa dengan ex gf irham dengan anaknya..zara kena culik selepas datin da sembuh dari strok gara2 sherry tolak masa hari nikah sebab marah irham lari..masa datin sakit zara yang jaga tapi masih dapat feedback negatif dari datin hinggalah zara mencabar datin untuk berusaha sihat dan zara berjanji akan tinggalkan irham bila datin da sihat..

    ReplyDelete
  5. Salah tu, masa Irham lari dgn Zara dia terserempak dengan Safiya (ex-girlfren dulu). pastu pasal Faizal culik Zara masa dia on way nk balik semula ke rumah mertua dia. Masa tu lah dia kena culik...

    ReplyDelete
  6. ala da nak abis ke?geram betul dengan sherry tu!!

    ReplyDelete
  7. Dia shooting kat blkg rumah aku...
    Scene zara kena culik...

    ReplyDelete
  8. Citer ni dah nak abis. Setiap hari ikut perkembangan citer ni dalam blog admya.. ni tak sabar nak tgok episode akhir. Geram tgok watak sherry...

    ReplyDelete
  9. sy klu tgk drama tgk ep 1 n ep last je...hohoho

    ReplyDelete
  10. pasangan yg serasi.. suka tgk am.. x bape nak arrogant pas kawen ngn zaara... tp kan, susah sgt ke nak ckp 'i lovu u??' huhu

    ReplyDelete
  11. xsabar nak tengok episod akhir !!

    ReplyDelete
  12. Ape jd dgn shery ye....tp endingnye nti mmg best....

    ReplyDelete
  13. mane tajuk akhir?..x upload lagi ke?

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye