Friday, September 20, 2013

Tonton Online Sahabat Astro Ria Full episode




Salam semua,

Banyaknya permintaan untuk drama Sahabat ni.Best jugak drama siri ni. Update ep36-Final
suka izzue dan shuk dalam drama ni.



Episode 1
Ep 1-hotfile fixed
Episode 2
Ep 2-hotfile
Episode 3
Ep 3-hotfile
Episode 4
Ep 4-hotfile
Episode 5
Ep 5-hotfile
Episode 6
Ep 6-hotfile
Episode 7
Ep 7 -hotfile
Episode 8
EP 8- hotfile
Episode 9
Ep 9-hotfile
EP 10- watch
Ep 10 hotfile
Episode 11
Episode 11-watch
Episode 12
Episode 12- watch
Episode 13 watch
EP 13-HOTFILE
Episode 14 watch
Ep 14- hotfile
Episode 15 -hotfile
Ep 15 -watch online
Ep 16 hotfile fixed
Ep 16- watch
Ep 17 hotfile
Ep 17- watch
Ep 18- hotfile fixed
Ep 18- watch
Ep 19-hotfile fixed
Ep 19- watch
Ep 20-hotfile
Ep 20- watch
Ep 21- hotfile
Ep 21- watch
Ep 22- hotfile
Ep 22- watch
Ep 23- hotfile
Ep 23- watch
Ep 24-hotfile
Ep 24- watch
Ep 25-hotfile
Ep 25- watch
Ep 26
Ep 26  watch
Ep 27hotfile
Ep 27 watch
EP 28- watch
Ep-28-hotfile
Ep 29-watch
Ep-29- hotfile
Ep30- watch
Ep-30-hotfile
Ep31-watch
ep31-hotfile
Ep32-watch
ep32-hotfile
Ep 33-watch
Ep33-hotfile
Ep 34-watch
Ep 34- hotfile
Ep 35-watch
Ep35-hotfile
Ep36-watch FINAL
Ep36 download


Berita Tergempak!Harus baca

admya:
video link bukan milik admya. Sorry jika ada video telah disekat.cuba download
Don't ask for zippy file-memang takde-sorry ye
Download file dalam rar-Pastikan korang ada winrar untuk bukak video.
PASSWORD: media.khalstore.com

49 comments:

  1. @DiniAdli selalu cerita sahabat keluar hari apa kat astro ria ? .... best gila . Thx sbb letak episode 1 2 3 . Bagus la awak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah berapa episode dah ? start pukul 5 eh ?

      Delete
    2. dah empat episode.start jam 5.30 petang

      Delete
    3. episode empat tak masuk lagi eh ?

      Delete
    4. AKAK ... kenapa ep 11 & 12 tak leh nk tengak

      Delete
    5. yang download ke?
      kalau tonton online-belum ada

      Delete
    6. akak..episode lain lps selepas episode 20 tk ada ke....nk episode 21 smpai episode 34

      Delete
    7. belum tayang dik,nanti dah tayang baru ada link ye

      Delete
    8. download link untuk episode 35 n 36 tak ada ke

      Delete
  2. Bila nak masuk Episode 6 !!!!!! tak sabar nak tengok!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Episode 6 and 7 please update. Thanks!

    ReplyDelete
  4. Kak boleh upload cerita sahabat kat dailymotion??:) sebab lagi senang dan saya boleh download dari hp:)

    ReplyDelete
  5. kak..yg download ni apa password nye ye?

    ReplyDelete
  6. boleh tak upload mcm biase? saya tak boleh download :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. sumber takde video lagi.sabar ye

      Delete
    2. buat masa ni tonton online sampai ep 9

      Delete
  7. Kenapa yg episod 9 tu bila tekan jadi episod 10,, mana episod 9???

    ReplyDelete
  8. SAHABAT= Shaq,Azie,Haneez,Aliff,Bakri,Alia,Toi

    ReplyDelete
  9. Kak,, episod 11. N 12 yg watch nye x de lagi eh?

    ReplyDelete
  10. kak Fara, ble nak upload episod 16, 17, @ 18...???

    ReplyDelete
  11. hi fara. kenapa sy tak boleh tengok drama sahabat ni ya.

    ReplyDelete
  12. Kak,tlg upload episod 17,18 dan 19 yg watch tuu :) Ty

    ReplyDelete
  13. Kak, link download episod 18 dng 19 sama ler...xder yang lain ke?? Pastu link episod 19 tu sepatutnya episod 18...Hrp akak dpt edit blik k....TQVM :)

    ReplyDelete
  14. boleh tumpang tanya kenape kat tempat ep 1 keluar ep 2 ek

    ReplyDelete
  15. ep 17 dan 19 sama boleh tolong betulkan x tq

    ReplyDelete
  16. Ape tajuk lagu yg nie (bintang berkelip...) x ingt tajuk la

    ReplyDelete
  17. Ep 19 xde, link utk downld tupegi kat episode lepas, so ep 19 mmg xde :(

    ReplyDelete
  18. ala final episode yang 36 tu ke. Nak lagi huhu.Anyway I like this drama so much!!!

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

terima kasih atas komen uolls. bila nak komen pilih name/url. kemudian letak nama. beri kerjasama ye.