Sahabat Astro Ria




Judul: Sahabat
Jumlah episode: 36
Pelakon:
Izzue Islam, Shukri Yahya, Sara Hairi,Liyana Jasmay, Iezah Diyana,Aedy Asyraf
Waktu tayangan: 5:30 ptg isnin-khamis

Sinopsis:

Mengisahkan 7 remaja  yang baru tamat sekolah dan  cuba bersatu dalam mengejar impian mereka yang tersendiri. Bakri,Aliff,Alia dan Azie merupakan sahabat rapat.Namun,persahabatan mereka diuji dengan kehadiran Toi, haneez dan Shaq.

Ia memberi impak dan banyak pengajaran dalam melengkapkan diri mereka dalam sebuah persahabatan yang sejati.













Pelakon:
Bakri- Shukri Yahya
Toi- Izzue Islam
Azie- Sara 
Alif- Aedy Asyhraf
Haneez- Liyana
Alia- Iezah


admya: Baru tahu yang syuk pernah berlakon dalam Juvana. Pegi google nama Shukri Yahya,my page link ada kat top search list. 
Muka  Syuk yang ni macam Jericho Rosales kan?

Comments

  1. syuk ni mmg muka mcm jericho rosales .jericho rosales malaysia kott..

    ReplyDelete
  2. iezah ni yg dalam OMEnglish 2 tu kan?? suka tengok adik ni..

    ReplyDelete
  3. admin admya jangan lupa letak download link untuk citer nie nanti k, TQ

    ReplyDelete
  4. shuk ney berlakon dalam citer juvana tapi bukan sebagai panjang tak silap sbgai fit yang mati ambik dadah tu...kawan baik panjang

    ReplyDelete
  5. nak download mcm mana.. sapa ada link. nak tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde download link
      tapi admya ada sediakan tonton online

      Delete
  6. Si Shukri Yahya tu bkn shj mukanya mirip mcm Jericho Rosales, plakon dr Filipina tu bahkan sma dgn pemain bola sepak Arsenal, Mesut Ozil. Saling x tumpah muka ngan rmbutnya. Sy suka sngt dgn Iezah Diyana 2 comel dan manis org nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa plak @safwanezany

      Delete
    2. lupa plak @safwanezany

      Delete
  7. Si Shukri Yahya tu bkn shj mukanya mirip mcm Jericho Rosales, plakon dr Filipina tu bahkan sma dgn pemain bola sepak Arsenal, Mesut Ozil. Saling x tumpah muka ngan rmbutnya. Sy suka sngt dgn Iezah Diyana 2 comel dan manis org nya.

    ReplyDelete
  8. Ala bila syarif sleeq nak ada? Kenapa tak diperkenalkan syarif sebagai watakbapa?

    ReplyDelete
  9. sahabat memang best la enjoy je rse bile tengok cite nie.....

    ReplyDelete
  10. ( bintang berkelip... tabahkan hati ku...)
    ap tajuk lagu dea er.. ???

    ReplyDelete
  11. guys thu x ap tajuk lgu yg aliya nyanyi tu?

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...