Wednesday, May 1, 2013

Cash Out Nuffnang




Assalammualaikum,

Hari ni,cash out nuffnang kali ke dua. Sebenarnya nak hold dulu,tapi tetiba terklik button Cash out...
Jadi kenalah tunggu cek sampai.Alhamdullilah,kali ni dapat lebih banyak dari sebelumnya.Kalau kali pertama jumlahnya rm67.00 aje.Tahun ni murah rezeki, baru bulan Mei dah 3 angka...


Admya,
Terima Kasih buat pembaca-pembaca yang sudi melawat blog ni. Sasaran admya selepas ni, nak dapat jumlah 4 angka pula. Mohon kesudian anda semua untuk terus klik pada iklan-iklan yang dipaparkan...hehe.
Jika makin banyak jumlah yang diterima,so makin banyak la hadiah yang boleh admya beri.




No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq