Tuesday, March 12, 2013

Sehangat Asmara- Gaya tudung Rita Rudaini(Kay)



Tak sangka gaya tudung Rita@Kay dalam Sehangat Asmara mendapat perhatian.Ramai mula pakai tudung feeling-feeling Kay gitu.

So,ni dia tutorial cara pakai shawl Kay style.


Lepas ni korang boleh cuba pakai.

9 comments:

  1. terbelit2 den nk memakai nya hihihi

    ReplyDelete
  2. nak try lah.... comei bila tengok rita pakai tudung camni.....

    ReplyDelete
  3. rita pakai selendang bawal ke or tudung bawal biasa?mcm pnjg je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni rita pakai selendang- shawl

      Delete
  4. Salam. Nak share boleh tak nanti gamba tuto rita ni.. Malas nk wat sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  5. Salam.nak share gambo tuto shawl kay ni, boleh??
    Nak tanya ada tak totu tudung bawal kay dalam sehangat asmara, cantik la dia pakai... nampak kemas je... ^_^

    ReplyDelete
  6. tak berapa jelas.....boleh kasi step yg lagi jelas x?

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi memberi komen.please letak nama-jangan pilih anonymous.yang tiada id pilih name/url pastu letak nama.selepas ini jika masih ramai pilih anonymous, admin terpaksa kunci balik ruangan komen ini.Sila beri kerjasama ye.