Wednesday, March 13, 2013

>4000 UV(trafik) sehari,blog admya macam blog artis



Assalammualaikum,

Just nak share some excitement...Tak sangka semakin hari,blog admya semakin popular..
Memang tak sangka..
Bermula dengan Adam dan Hawa pastu sambung dengan Setia Hujung Nyawa..memang mencanak naik trafik..Temberang?Tak Percaya?Meh tengok bawah ni.Tak main la kalau takde bukti.


Minggu ni aje dah lebih 21 ribu.


Bukan senang tau nak dapat trafik cam gini. Ni pun masih belajar lagi dengan SEO,walaupun tak berapa faham sangat pasal SEO ni. Tapi apa-apa pun terima kasih daun keladi la kat korang yang rajin lawat blog ni.
Mungkin korang kata ala dah lama blog memang la.Sebenarnya admya pun macam korang jugak.Takde siapa nak jenguk blog ni.Kalau tengok entri lama,memang ke laut la.



Yang ni pulak,trafik masa Adam dan Hawa hampir ke Penghujung dan Setia Hujung Nyawa tengah popular. Hampir 280 ribu datang melawat,116 pengunjung setia. Mingguan pula hampir 40 ribu. Terkejut oden mak,Mana tak terkejut,first time trafik melangit macam ni.
 


Sehari sampai 7ribu unik view?

In conclusion,bukan mudah nak bagi trafik mencanak naik macam ni. Ianya perlukan strategi dalam berblogging. Yang penting keyword, blogwalking dan backlink.Admya bukan pandai pun nak cakap,tapi kita pandai cari jalan nak survive.
Anyways,thanks to Uolls yang bantu naikkan trafik admya blogspot.

8 comments:

  1. Tahniah dik, usaha tu tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  2. moga blog ini bertambh pengunjung.......hihi

    ReplyDelete
  3. Blog ini sentiasa akan dikunjungi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka kunjung blog ni. byk update pasal drama. ada sinosis drama, best.. mana yg menarik boleh tgok.

      Delete
  4. kne byk update yang the latest mst rmai lg pengunjung...thniah....

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq