Sunday, February 27, 2011

Slot Zehra: Ustaz Amirul

Lagu Tema
 sisi duka- eira syazira
di hati ini- eira syazira
Doa- Aishah

Synopsis Drama

Seorang lelaki yang diamanahkan menyebarkan perihal kebaikan dengan gelaran ustaz muda di hadapan namanya bukanlah tugas yang mudah dalam dunia sekarang di mana terlalu banyak kepura puraan, mempermainkan keindahan kepercayaan agama terutamanya dan budaya moden yang memuntahkan terlalu banyak pemikiran songsang dalam hidup masyarakat kita. Itulah yang perlu diharungi oleh seorang lelaki berusia 30 tahun bergelar USTAZ AMIRUL yang baru tamat pengajian peringkat sarjana (master) dalam bidang Usuluddin dari Universiti Islam di Mesir. Sekarang ini USTAZ AMIRUL pulang ke kampung apabila beliau mahu memulakan kelas agamanya sendiri. Kembalinya USTAZ AMIRUL ke kampung untuk mengotakan janji dengan ibunya. Andai tiba usianya 30 tahun, masih tiada perempuan yang menjadi calon isteri buatnya, ibu boleh mencari jodoh sesiapa saja buatnya dan dia takkan membantah. Dalam masa yang sama, keluarga USTAZ AMIRUL tahu, kepulangannya itu sebenarnya untuk mencari ADAWIYA(29) yang menjadi punca mengapa USTAZ AMIRUL sehingga kini sukar mencari cinta di hatinya. ADAWIYA gadis yang pertama kali dia suka sejak di sekolah menengah. Apabila mereka tamat sekolah menengah, mereka sudah merancang hendak diijabkabulkan tetapi ayah USTAZ AMIRUL ada impian lain buat anak lelakinya itu. Apabila USTAZ AMIRUL mendapat tawaran sambung belajar di Mesir, ayahnya mahu USTAZ AMIRUL tamatkan pengajian dahulu sebelum terikat dengan perkahwinan. Kerana tidak mahu mengecewakan keluarganya, USTAZ AMIRUL terpaksa meninggalkan ADAWIYA yang ketika itu begitu dilamun cinta pada USTAZ AMIRUL. ADAWIYA kecewa merana, bawa diri ke bandar mengikuti sepupunya kerja di bandar sebagai kerani. Tetapi ianya ditipu, dipermainkan sehingga terjerumus ke dunia gelap pelayan kelab malam, maka ADAWIYA terus menjauhkan diri daripada keluarganya dengan merahsiakan apa yang sebenar terjadi kepadanya, membuatkan keluarga ADAWIYA kecewa dengan USTAZ AMIRUL. USTAZ AMIRUL mencari ADAWIYA, memohon maaf pada keluarga ADAWIYA dan mahu mencari ADAWIYA semula tetapi usahanya tak berjaya. ADAWIYA hilang entah ke mana. Dalam masa yang sama, di kampungnya itu, seorang gadis agak lincah bernama ANITA yang sangat sukakan USTAZ AMIRUL dan sanggup lakukan apa sahaja untuk memiliki Ustaz Amirul, termasuk mampu memfitnah USTAZ AMIRUL konon cuba menodainya. Tuduhan ANITA itu nanti akan memberi kesan besar pada persepsi penduduk dan keluarga yang memandang tinggi sifat baik USTAZ AMIRUL sebelum ini. Setelah gagal mencari kembali Adawiyah, USTAZ AMIRUL akur dengan takdir dan telah bersetuju untuk menikahi MUNIRA gadis ayu yang bekerja dengan ayahnya. Semua Persiapan pertunangan telah disiapkan, setibanya hari pertunangan USTAZ AMIRUL dan Munira, Adawiya kembali muncul dalam hidup USTAZ AMIRUL….Sebagai seorang Ustaz Muda yang berpegang teguh dengan amanah Allah, mampukah USTAZ AMIRUL menangani dugaan nya sebagai manusia yang sentiasa diuji untuk berlawan dengan Nafsu……


sumber: TV3Saturday, February 26, 2011

What's better than a more jam-packed with great Milo taste you know and love? Well, Apple prizes like Macbook or iPhone of course. Click for more info! #MiloFuzeJamPack

What's better than a more jam-packed with great Milo taste you know and love? Well, Apple prizes like Macbook or iPhone of course. Click for more info! #MiloFuzeJamPack

Move your palate with appetizer, sandwich wrap, hot coffee for only RM15 at #CCC ! Quick get it from #MilkADeal .

Move your palate with appetizer, sandwich wrap, hot coffee for only RM15 at #CCC ! Quick get it from #MilkADeal .

Gejala Bunuh Diri

Suicide is not chosen,it happens when pain exceeds resources coping for pain.


 
Itulah yang berlaku pada golongan yang cuba untuk membunuh diri...Bagi mereka ia adalah pilihan terakhir apabila keperitan dan kesengsaraan melampui cara untuk tangani kesakitan. Bagi seorang yang berfikiran waras,tentu kita mengandaikan mereka gila,lemah,  dan tak betul kerana sanggup mengambil nyawa sendiri. Namun hakikatnya ....mereka tidak menemui jalan untuk menangani kesakitan tersebut. Oleh itu,kita harus memahami situasi mereka dan cuba membantu agar mereka dapat keluar dari jalan buntu tersebut. 

Tiada satu pun agama di dunia membenarkan bunuh diri...Agama Islam menegaskan sesiapa yang membunuh diri  hukumnya adalah HARAM dan berdosa besar. Rasullulah bersabda:
Barangsiapa bunuh diri dengan besi, maka di neraka jahanam nanti besi itu selalu di tangannya, ia menusuk-nusukkannya ke perutnya selama-lamanya. Dan barangsiapa bunuh diri dengan minum racun, maka di neraka jahanam nanti ia akan terus meminumnya selama-lamanya. Dan barangsiapa bunuh diri dengan menjatuhkan diri dari gunung, maka di neraka jahanam nanti, ia akan menjatuhkan (dirinya) selama-lamanya.” (HR. Muslim, 109)
Allah masih mengampunkan hambaNya walaupun hambaNya telah melakukan dosa besar, sebagaimana firman-Nya:
إِنَّ اللَّهَ لَا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَٰلِكَ لِمَنْ يَشَاءُ
Sesungguhnya Allah tidak akan mengampuni dosa syirik, dan mengampuni dosa selain syirik bagi siapa yang dikehendaki.” (Qs. An-Nisa: 48)


Bunuh diri boleh difahami sebagai suatu tindakan mengambil nyawa sendiri. Ia merujuk kepada perbuatan memusnahkan diri sendiri kerana enggan berhadapan sesuatu perkara atau masalah yang dianggap tidak dapat ditangani.Faktor-faktor
1) Masalah interpersonal
      *kehilangan orang tersayang- disebabkan oleh perpisahan,perceraian, kematian

2) Keluarga bermasalah
      * Kurang kasih sayang
      * diabaikan oleh ibubapa, adik beradik
   Sesetengah ibu bapa tidak mempunyai kemahiran keibubapaan,komunikasi dan disiplin yang baik.Hubungan keluarga yang bercirikan kemarahan, tidak stabil emosi dan ketidakterimaan juga boleh menyebabkan tingkah laku merosakkan diri remaja itu sendiri.


3) Harapan yang tinggi pada anak
 Terdapat ibu bapa terlalu mengharapkan anaknya berjaya hinggakan mereka sering menyalahkan anak-anak jika tidak cemerlang dalam akademik.
Tindakan mereka memberi tekanan yang tinggi pada anak jika mereka tidak dapat dan gagal menunaikan harapan tersebut...

4) Psikologikal

     * Kemurungan- Jika seseorang mengalami kemurungan dan tidak diatasi dan dirawati dengan segera,peratusan untuk membunuh diri adalah tinggi.

     * Fikiran yang tidak rasional-
Corak Pemikiran Berfikiran yang salah dan kepercayaan yang tidak rasional yang mempunyai kaitan dengan kemurungan dan penghargaan kendiri yang rendah boleh menyebabkan remaja bertindak mengambil nyawanya sendiri.


       Sekiranya pemikiran yang salah ini dapat dibendung atau dibetulkan sejak awal lagi kemungkinan dapat membantu. Antara corak pemikiran yang biasa ada pada remaja yang ingin membunuh diri ádalah seperti:
Ketidakupayaan melihat pilihan dalam penyelesaian masalah, cara yang rigid dalam melihat dan bertindak menangani masalah, dan tidak berupaya melihat setiap masalah dan menganggap semua masalah sukar ditangani dan tiada jalan penyelesaian.
 sumber : Utusan Malaysia

Ada beberapa jenis perilaku bunuh diri:

1. Perilaku bunuh diri (Suicidal Behavior)

Orang yang bertindak ingin mati atau tidak mematikan, tetapi menunjukkan tanda-tanda pemikiran bunuh diri. Tandanya berupa overdose  pil ubat-ubatan, mengambil alkohol dalam jumlah yang berlebih-lebihan,
2. Percubaan membunuh diri
Secara umumnya,tindakan yang membawa kepada kematian tetapi tidak berjaya seperti mengelar tangan,
cubaan terjun bangunan,sungai
            
3. "Parasuicide"

Tidak semua tingkah laku merosak diri adalah suicidal behavior. Tindakan-tindakan yang mungkin mencerminkan suicidal behavior, tetapi tidak ditujukan pada kematian, seperti memotong urat nadi pergelangan tangan, dikenal sebagai parasuicide. golongan yang berisiko adalah remaja dan wanita.Sa

4. Bunuh diri (complete suicide)

 Berjaya membunuh diri. Contohnya menggantung diri,menembak diri.


Akhir kalam,sekiranya terdapat ahli keluarga,rakan,atau sesiapa jua yang cuba untuk membunuh diri, bantulah mereka kerana tindakan untuk membunuh diri adalah CRYING FOR HELP...lakukan sekarang sebelum terlambat!
Baca juga:

Understanding suicidal thinking

Cara tangani pemikiran bunuh diri

what can I do to help someone who may suicide- warning sign,


 

 

Kotak Beracun

Konsep: Indoor, Outdoor
Peralatan: Music
               Senarai Denda
               Kotak

Objektif:  Memberi keyakinan kepada peseta
               Menghilangkan rasa malu di kalangan peserta
            
Arahan:

i. Semua peserta berada dalam satu bulatan besar. Fasilitator ditengah
bulatan.
ii. Salah seorang peserta memegang kotak. Apabila muzik start peserta
yang memegang kotak  hendaklah pass kotak kepada peserta di
sebelahnya. Seterusnya kotak akan bergerak sehingga muzik berhenti.
iii. Peserta yang memegang kotak  semasa muzik dihentikan dikehendaki
mencabut denda dalam kotak beracun.

Denda boleh dipelbagaikan dan mengikut tema program....

When You believe- Mariah Carey and Whitney Houstan

Another inspire song
WHEN YOU BELIEVE
By: Mariah Carey & Whitney Houston

Submitted By: shanlavoie@hotmail.com

Many nights we pray
With no proof anyone could hear
In our hearts a hopeful song
We barely understood
Now we are not afraid
Although we know there's much to fear
We were moving mountains long
Before we knew we could
Course
There can be miracles
When you believe
Though hope is frail
It's hard to kill
Who knows what miracles
You can achieve
When you believe
Somehow you will
You will when you believe
In this time of fear
When prayer so often proves in vain
Hope seems like the summer birds
So swiftly flown away
And now I'm standing here
My heart so full I can't explain
Seeking faith and speaking words
I never thought I'd say
Course
There can be miracles
When you believe (When you believe)
Though hope is frail
It's hard to kill
Who knows what miracles
You can achieve ( You can achieve)
When you believe
Somehow you will
You will when you believe
They don't happen when you ask
And it's easy to give in to you fears
But when you're blinded by the pain
Can't see your way safe through the rain
Though all is still resilient voice
Love is all we need
(choir sings)
You will when you believe

Song Lyric - Stay the same

This song suitable not only for lover but also motivational program
This song inspires us to believe in ourself and stay the way we are


Don't you ever wish you were someone else,
You were meant to be the way you are exactly.
Don't you ever say you don't like the way you are. 
When you learn to love yourself, you're better off by far.
And I hope you always stay the same, 
cuz there's nothin' 'bout you I would change.

[Verse]
I think that you could be whatever you wanted to be
If you could realize, all the dreams you have inside.
Don't be afraid if you've got something to say,
Just open up your heart and let it show you the way.

[Chorus]

[Bridge]
Believe in yourself.
Reach down inside.
The love you find will set you free.
Believe in yourself, you will come alive.
Have faith in what you do.
You'll make it through.

[Chorus] 

Telur Dadar Mayonis

 Masa promosi mayonis Lady choice hari tue,dapat banyak free packet mayonis....sampai tak tahu nak makan dengan apa(sbb mmg tak suka mayonis)
Pastu iklan sheila rusly masak telur dadar dengan mayonis...terus je terpikat...
Bila cuba,sedap pulak...
So,sekarang telur dadar mayonis jadi one of my favourite...

campurkan mayonis nie dalam telur dadar
Senang je cara buat telur dadar mayonis
kacau telur dengan mayonis.letak garam sikit
boleh campur cili,bawang kalau nak(saya tak suka pedas)
Kemudian,bubuh minyak
Bila minyak panas, masukkan telur yang telah dikacau tadi
Goreng dan siap untuk dihidangkan
senang!!

Friday, February 25, 2011

Ice Breaking

Purpose of ice breaker....
 • Create a positive group atmosphere
 • Help people to relax
 • Break down social barriers
 • Energize & motivate
 • Help people to "think outside the box"
 • Help people to get to know one another

1) 2 truth and a lie
 • A different kind of get-to-know-you activity which is engages and challenges each group member in a fun way
 • Particularly useful as an icebreaker, e.g. can be used as a opener for a workshop/conference.
 • For large groups (e.g., 30+), it is best to split into smaller group sizes.
 • Hand out cards or paper and pens (or if participants bring their own, that's fine)
 • Explain that in this activity each person write two truths and a lie about themself and then we will try to guess each other's lie.  The goal is to: a) convince others that your lie is truth (and that one of your truths is the lie) and b) to correctly guess other people's lies.
 • Allow approx. ~5+ minutes for writing 2 truths & a lie - this isn't easy for a lot of people - there will some scribbling out, etc.  The slower people will probably need to be urged along to "put anything you can think of" down.  Allocate 5-8 minutes, but you will probably need to urge people along.
 • Announce that we will now walk around and chat to one another, like a cocktail party, and ask about each other's truths and lies.  The goal is to quiz each about each statement to help determine which are the truth and which is the lie, whilst seducing other people into thinking that your own lie is a truth.  At the end we will caste our votes and find out the truth.
 • Emphasize that people should not reveal their lie, even if it seems others might have guessed.
 • Allow min. 10-15 minutes of conversation time.
 • Gather together in a circle.  Start with one person who reads their three statements aloud (to remind everyone).  Then read the statements again, stopping to allow a vote for each one.  e.g., "I am Turkish.  Who thinks that is a lie?  [Vote]  I am vegetarian.  Who thinks that is a lie?  [Vote]  I have a metal pin in my right leg.  Who thinks that is a lie?  [Vote].  OK, my lie was "I am vegetarian.""  The facilitator will need to help each person out, especially intially until the basic format is understood.  The facilitator may add drama and reinforcement, etc. for correct guesses, tricky statements, etc.
 • The exercise can be run competitively, e.g., count up how many correct guesses of other people's lies and take away the number of people who correctly guesses your own lie.  Highest score wins (honesty counts!).
  2) Animals Sounds
Equipment: Blindfolds (optional)
Time: ~10-15 minutes
Brief Description:
Participants are blindfolded and assigned an animal.  The challenge is to use animal noises in order to meet up with other animals of same species.  Releases energy. Loud, fun, chaotic, then gradually order and unity.
 • Works with any group size over 10 and with large groups; the more the merrier.
 • Invite people into a circle.
 • Hand out blind-folds and help people to blind fold another.  Alternatively, ask for eyes closed.
 • Explain that each person will be hear a whisper of an animal name.  Move around the group, giving each person the name of animal (e.g., from the list below).
 • The challenge will be to find all other animals of one's own kind.  No-one can talk - only animal sounds can be made.
 • Very loud chaos ensues, then gradually order and unity emerges as animals find one another.

Wednesday, February 23, 2011

Drama Hani slot Lestary TV3

Atas permintaan ramai....saya sediakan  post khas untuk drama Hani
Lagu-lagu dalam drama Hani
Opick - Bila Waktu Telah Berakhir


Bagaimana kau merasa bangga

Akan dunia yang sementara

Bagaimanakah bila semua hilang dan pergi

Meninggalkan dirimuBagaimanakah bila saatnya

Waktu terhenti tak kau sadari

Masikah ada jalan bagimu untuk kembaliDunia dipenuhi dengan hiasan

Semua dan segala yang ada akan

Kembali padaNyaBila waktu tlah memanggil

Teman sejati hanyalah amal

Bila waktu telah terhentiOpick- Cahaya Hati
Download cahaya hati

Allah engkau dekat penuh kasih sayang
Takkan pernah engkau biarkan hamba-Mu menangis
Karna kemurahan-Mu
Karna kasih sayang-Mu

Hanya bila diri-Mu
Ingin nyatakan cinta
Pada jiwa yang rela dia kekasih-Mu
Kau selalu terjaga yang memberi segala

Reff:
Allah Rahman Allah Rahim
Allahu Ya Ghafar Ya Nurul Qolbi
Allah Rohman Allah Rahim
Allahu Ya Ghafar Ya Nurul Qolbi

Di setiap nafas di segala waktu
Semua bersujud memuji memuja asma-Mu
Kau yang selalu terjaga yang memberi segala

Back to Reff:
Setiap mahluk bergantung pada-Mu
Dan bersujud semesta untuk-Mu
Setiap wajah mendamba cinta-Mu cahaya-Mu

Back to Reff:
Yaa Allah Ya Rahman
Yaa Allah Yaa Alllah Yaa Allah
Ya Nurul Qolbi
Yaa Allah
Opick- Rapuh dengan lirik


Download Lagu Rapuh
Cinta Matiku- Sixth Sense


Akan ku biarkan dirimu
Merasuki hidupku
Akan ku biarkan cintamu
Meracuni hatiku

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Chorus

Jangan pernah tinggalkan diriku

Jangan lepaskan aku

Walau setengah detik hidupku

Ulang Chorus
Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Ulang Chorus 3X


Synopsis

Ummu Hani lakonan Nur Fathia merupakan seorang pelajar Tingkatan Lima yang riang dan cemerlang dalam akademik dan kokurikulum. Hani menyimpan cita-cita untuk menyambung pelajaran di luar negara dan mahu menjadi seorang pensyarah.Irfan lakonan Ryzal Jaafar pula seorang pelajar baru yang berpindah ke sekolah Hani selepas ayahnya, Dr. Adib ditugaskan ke sebuah hospital di Kuala Lumpur.
Irfan menjadi seorang yang pendiam dan gemar menyepikan diri selepas kematian abangnya akibat leukimia.
Kawan baik Hani, Aliah lakonan Siti Fathiyah dan Jalilah cuba mendampingi Irfan tetapi hanya mendapat layanan dingin. Hani mendapat tahu Irfan gemar membaca maka dia mula membaca novel kegemarannya bagi menarik perhatiannya.
Sikap optimis Hani telah mempengaruhi Irfan, dia telah berubah menjadi seorang yang lebih aktif. Hubungan mereka juga menjadi rapat dan Hani mula menyimpan perasaan terhadap Irfan dalam diam.
Hani yang selalu mengalami sakit kepala dan pening telah disahkan mempunyai ketumbuhan dalam otaknya sebelum menghadapi peperiksaaan SPM. Lebih menyedihkan, dia akan menjadi buta selepas menjalani pembedahan otak bagi menyelamatkan nyawanya.
Hani tidak dapat menerima hakikat bahawa dia akan menjadi buta pada usia 17 tahun.
Baginya, berita tersebut umpama hukuman mati untuk mengejar cita-cita dan cintanya.
Emosi Ummu Hani tertekan selepas menjadi orang buta. Mariam lakonan pelakon jelita Rozita Che Wan dan Mokhtar iaitu Esma Daniel sekeluarga sering memberi motivasi dan kata-kata semangat kepada Ummu Hani.
Dr. Adib tidak mahu Irfan mengabaikan pelajarannya hanya kerana terlalu ambil berat terhadap Ummu Hani. Dr Adib dan Shafinaz merancang Aliah mendekati Irfan.
Selepas keputusan SPM diumumkan, Irfan dan Aliah berjaya melanjutkan pelajarannya dalam bidang perubatan di luar negara. Akhirnya, Irfan dan Aliah telah berkahwin dan kedua-duanya berjaya menjadi doktor.
Namun dapatkah Ummu Hani menerima hakikat bahawa kawan baiknya, Aliah telah menjadi suri hati Irfan?

Episod akhir Hani meruntun jiwa
Hani kembali kepada Maha Esa dengan meninggalkan hadiah yang begitu berharga- Al-Qu'ran Braille untuk org-org buta...


Lirik lagu Melakar Rindu Ost Trilogi Cinta

Terlalu singkat hubungan ini
Belum pun sempat melakar rindu
Baru semalam mimpi dicipta
Mengapa mendung melanda sukma

Kaulah segalanya maka digubah
Ketika cinta masih di dada
Punahlah jua kini akhirnya

Entah mengapa hati bertanya
Mengapa kasih terlerai kini
Ku tak salahkan dirimu sayang
Lantaran takdir sudah tersurat

Kaulah segalanya maka digubah
Ketika cinta masih di dada
Punahlah jua kini akhirnya

Kaulah segalanya maka digubah
Ketika cinta masih di dada
Punahlah jua kini akhirnya
Punahlah jua kini akhirnya


Tuesday, February 22, 2011

Hollywood Movies

While we watching hollywood movies,we will feel amazing and surprise especially forest on fire, ice melting,storm, tornado.They look real but actually they are not
here the some scene which handmade by hollywood crews.

  


Tornado


Tornado is made of steel wool, cotton, ground parsley and moss.

Wildfire
Diorama made from wood, moss, yellow glitter, clear garbage bags, cooked sugar, scotch-brite pot scrubbers, bottle brushes, clipping from a bush in bloom (white flowers) clear thread, sand, tile grout (coloring), wire, paper and alternating yellow, red and orange party bulbs.
Icebreaker
25 pounds of sugar cooked at varying temperatures. It's basically made out of candy, salt, egg whites, corn syrup, cream of tartar, powdered sugar, blue food coloring, india ink & flour.Three days of cooking, and two weeks of building.


So if do you think its real,think twice...its only props not actually scene

Saturday, February 19, 2011

Kacang Buncis goreng telur

My lunch today....
Ikan goreng and kacang buncis goreng telur
Lama tak makan kacang buncis, tetiba je nak share resipi
bukan pandai masak pun....he....he...
so hari ni mari kita berkongsi resipi

Kacang Buncis dengan telur
Bahan- bahan
Kacang buncis(dipotong serong-serong)
Lobak(kalau nak campur pun boleh)
Telur
Isi ayam,sotong, ikan bilis(kalau nak letak)
Bawang merah
Bawang putih
Lada putih
secubit Garam
Minyak untuk menumis'


Cara-cara memasak

 1. Panaskan minyak goreng bawang putih dan bawang merah hingga kekuningan. Kemudian masukan isi ayam goreng hingga masak.
 2. Selepas itu bolehlah letak kacang dan goreng bersama sama 2-3 minit. Pecahkan telur ke dalam kuali dan letaklah garam secukup rasa dan lada putih. Goreng sehingga masak. Siap untuk di santap.


simple lagi menyelerakan


Popular song.....choose by me

1) Born This Way- Lady Gaga

Lyric Born this way

It doesn't matter if you love him, or capital H-I-M 
Just put your paws up 
'Cause you were born this way, baby 

My mama told me when I was young 
We are all born superstars 
She rolled my hair and put my lipstick on 
In the glass of her boudoir 

"There's nothin' wrong with lovin' who you are" 
She said, "'Cause He made you perfect, babe" 
"So hold your head up, girl and you you'll go far, 
Listen to me when I say" 

I'm beautiful in my way, 
'Cause God makes no mistakes 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

Don't hide yourself in regret, 
Just love yourself and you're set 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 
(Born this way) 

Ooo, there ain't no other way 
Baby, I was born this way 
Baby, I was born this way 
(Born this way) 
Ooo, there ain't other way 
Baby, I was born this way 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

Don't be a drag, just be a queen 
Don't be a drag, just be a queen 
Don't be a drag, just be a queen 
Don't be! 

Give yourself prudence and love your friends 
Subway kid, rejoice the truth 
In the religion of the insecure 
I must be myself, respect my youth 

A different lover is not a sin 
Believe capital H-I-M (hey, hey, hey) 
I love my life, I love this record and 
Mi amore vole fe yah 

I'm beautiful in my way, 
'Cause God makes no mistakes 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

Don't hide yourself in regret, 
Just love yourself and you're set 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

Ooo, there ain't no other way 

Baby, I was born this way 
Baby, I was born this way 
(Born this way ) 
Ooo, there ain't other way 
Baby, I was born way 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

( Queen , 
Don't be , Queen ) 

Don't be drag, just be a queen 
Whether you're broke or evergreen 
You're black, white, beige, chola descent 
You're lebanese, you're orient 
Whether life's disabilities 
Left you outcast, bullied or teased 
Rejoice and love yourself today 
'Cause baby, you were born this way 

No matter gay, straight or bi 
lesbian, transgendered life 
I'm on the right track, baby 
I was born to survive 
No matter black, white or beige 
chola or orient made 
I'm on the right track, baby 
I was born to be brave 

I'm beautiful in my way 
'Cause God makes no mistakes 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

Don't hide yourself in regret, 
Just love yourself and you're set 
I'm on the right track, baby 
I was born this way, yeah! 

Ooo, there ain't no other way 
Baby, I was born this way 
Baby, I was born this way 
(Born this way ) 
Ooo, there ain't other way 
Baby, I was born this way 
I'm on the right track, baby 
I was born this way 

I was born this way, hey! 
I was born this way, hey! 
I'm on the right track, baby 
I was born this way, hey! 

I was born this way, hey! 
I was born this way, hey! 
I'm on the right track, baby 
I was born this way, hey!


2) Firework

3) Bonamana --- Super Junior

4) Only Girl- Rihanna

5) Mine- Taylor Swift
6) Hold it Against me---- Britney Spears
7) Billionaire- Travis

Malay Song

1)Kalau Berpacaran--- Meor,Altimet.
2)Menyesal- 6th Sense(Ost Asmara)
3)Sahabat Selamanya -Padi


4)Kalau Cinta----- Aliff Feat Joanna

Interview Tips

only for illustration purpose

For illustration purpose only

Interview sometimes can be unpredictable and scary but you have to built up the confidence inside you even though you feel nervous, shivering and sweating.Here i will give you a few tips to get you focus on tack.
When you get an interview call, take care of the followings

1)Do Research on Company (e.g. Their main business,policy,famous motto,CEO)You can get some ideas from internet or your friends.

2)Do Homework about Position Applied. You have to know about the job that you applied such as their jobscope and question related to the job

3)Here the basic questions which would have to prepare in advance

 • Tell me about yourself?: Most of the interviews start with this question. So introduce yourself staring with your name, native place, qualifications, experiences, interests/hobbies. Don't spend more than 2 minutes on this.
  The most often asked question in interviews. You need to have a short statement prepared in your mind. Be careful that it does not sound  rehearsed. Limit it to work-related items unless instructed otherwise. Talk about things you have done and jobs you have held that relate to
  the position you are interviewing for. Start with the item farthest back and work up to the present
  Example
  I'm an experienced communications specialist with extensive knowledge of public information tools and techniques. I've developed comprehensive communication plans for major public events, written dozens of articles accepted by worldwide publications, and created specialized educational programs for adults and students. I am always eager to learn new methods and procedures, and have implemented continuous improvement techniques in my past positions that saved money and increased productivity. I like working with people and enjoy group projects, but am also a self-starter who doesn't mind working on my own. I'm a volunteer with the local chapter of Special Olympics and enjoy participating in community events. My goals are to complete my Master's Degree and broaden my experiences with community relations."


 • What do you know about our company?: You remember what information you gathered about this company. So speak out the things you learned about the company during your preparation.

 • What can you do for us that someone else can't?: Speak out your strengths.

 • What do you look for in a job?: Honestly speak out your objective and what you are looking for.

 • What are your career goals?: You have to prepare for this question yourself.

 • What are your strong & weak points?: Prepare for this question by evaluating yourself.
  example
  I'm good at organizational skills, prioritization and time management. But my greatest strength is my ability to effectively handle multiple projects and deadlines."

  Example weakness

  Be careful with this one. Most interview guides will tell you to answer it with a positive trait disguised as a weakness. For example, "I tend to expect others to work as hard as I do," or "I'm a bit of a perfectionist." Interviewers have heard these "canned" answers over and over again. To stand out, be more original and state a true weakness, but then emphasize what you've done to overcome it. For example: "I've had trouble delegating duties to others because I felt I could do things better myself. This has sometimes backfired because I'd end up with more than I could handle and the quality of my work would suffer. But I've taken courses in time management and learned effective delegation techniques, and I feel I've overcome this weakness." 

 • What position do you expect to have in 2 to 5 years?: Again it is a self assessment question and you have plan for next 2 to 5 years based on your capabilities.

 • Do you have your reference list with you?: Keep some references along with you but don't give it out unless it is asked for.

 • How much salary you are expecting ?: This is very difficult question and in many case you would not get a job because you would have asked more salary than employer had fixed for this position. So if possible better to request for an offer then only comment on it or negotiate on this. Here "offer" means let employer tell you about how much can be offered.

 • What questions didn't I ask that you expected?: You would have so many questions in your mind which you were expecting to be asked. So you can speak out 1 or 2.

 • Do you have any question for me? : At the end of interview you will be asked this question. And you have to be prepared for this question. You can prepare so many questions like "What exactly is this position?", "What will be roles and responsibilities for this position?", "To whom would I report?", "Would I be assigned to a specific department?", "How much travel is expected?", "How much freedom and responsibility is given to new employees?", "Typical timings of job work?", "Describe the typical first year assignments for this position.", "Do you have a tuition or higher education reimbursement policy?", "How my performance will be evaluated?", "What are future plans and directions for the organization?".


 • "Why are you the best person for this job?"
  As with all other questions, be confident and enthusiastic when you answer this. Don't try to say you are the best qualified person, because you don't know the qualifications of the other applicants. Instead, emphasize several reasons why you should be hired. For example: "I've got extensive experience in [name the appropriate field] and have the specific skills you are looking for. I'm a fast learner who adapts quickly to change and will hit the ground running. I'm dedicated and enthusiastic about helping your company meet its goals, and will provide top-quality results with minimal oversite. I'm an outstanding performer who takes pride in my work. You won't have any regrets when you hire me."


 • "What is the toughest problem you've had to face, and how did you overcome it?"
  Try to make this about a problem that faced your company and not just you or your particular work group. The bigger the problem, the better. Give specific examples of the skills and techniques you used to resolve this problem. Emphasize the successful results. Be generous in sharing credit if it was a team effort, but be sure to highlight your specific role.


  "Have you ever had to discipline a problem employee? If so, how did you handle it?"
  This is a likely question if the position for which you are applying requires supervisory duties. Explain how you used problem-solving skills, listening skills, and coaching skills to help the employee. If those techniques turned the employee around, be sure to say so. If those techniques failed, tell how you followed the company's policies and what the end result was.
  Hope these tips can help you experience interview with confidence