Sunday, May 8, 2011

Terima Kasih semua! admya blogspot dah muncul dalam Google

Bestnya... bila  admya blogspot  muncul dalam carian  Google
admya blogspot  getting popular... page view meningkat dari sehari ke sehari....walaupun tak sepopular blog-blog popular lain,at least admya blogspot telah mendapat perhatian pembaca-pembaca semua.


Dah tentu carian Beto Kusyairy  penyumbang utama dalam peningkatan page view bulan May..
Kalau tengok  3 artikel pasal  Beto Kusyairy  menjadi post paling popular bulan ni.


Selain itu, Sufi Marshmallow mendapat tempat pertama dalam result google search
Beauty Rival adalah antara top 10 dalam carian google..


Walaupun carian di google pasal entertaiment lebih mendapat perhatian, tapi post ilmu pengetahuan seperti info pasal kesihatan obesiti-di-kalangan-kanak-kanakCoping with stress juga menjadi popular post all time..


Popular post all time yang lain:-
Trilogi Cinta
favourite-february
Nur Kasih the movie
Kotak beracun
Gerik  (post ni paling tak sangka,popular rupanya Gerik)


Terima Kasih  daun keladi pada kekawan blogger yang memberi tips dan nasihat yang berguna dan semua pembaca blog hingga admya blogspot mendapat" little achievement" hari ini.Luv you so much...muah..muah...

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq