Tuesday, April 19, 2011

Birthday Present

Lama betul tak balik rumah,1st time lebih dari 2 bulan,bulan ni sibuk dengan program.Bulan ni jugakla birthday anak-anak buah.Dalam sebulan celebrate dua sekali!Telefon rumah,adik jawab diorang dah buat birthday party,cuma akak dia sorang je belum bagi hadiah.. Ye ar,kakak dia  kat Perak tak balik lagi.(-_-)
Yang bagusnya ayah bagi scooter pada cucu dia dan abang pun sama bagi scooter kat anaknya.Elok la tu..bole buat koleksi,bole share main

      Aduh pening gak dah belikan hadiah sebab dua orang sekali,dua-dua perempuan,umur plak tak jauh beza.what should i give them?? Tengah duk fikir,apa hadiah nak belikan untuk diorang berdua?Ops bukan dua tapi tiga termasuk Hana sekali sebab birthday pun dia coming soon.Abang long pun dah upload gambar birthday diorang kat FB..
Suka betul tengok kek diorang..bug theme


Sufi suka betul dengan Mickey Mouse


apapun  Happy belated  Birthday to my abang long,abang ngah,sufi zulaikha, and Sufi Aqila

Sufi Najiha,sufi aqila,sufi zulaikha


Hana Farzana

kejap je masa berlalu, dulu baby..sekarang dah besar.love them so much

so sweet..
my sister resist to buy baby alive for them..sesuai ke untuk along and angah.. kalau beli,kena beli dua...pasti kak long akan kata jiha pun diorang tak terjaga

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq