Bilik sewa di Gerik

Bilik untuk disewa) Housemate gurl dialu-alukan(ASAP)
(rumah teres)

Taman Beringin dekat dengan Taman Sinaran
5 minit dari Bandar Gerik


Syarat:
Perempuan Single
Boleh bayar sewa
Kelengkapan Rumah: Partial FURNISH


Contact: 01115798608

update
(feb2013)

Comments

  1. alamak , aku pun tengah cari room for rent silalah inform saya

    ReplyDelete
  2. buat masa nie bilik dah ada orang booking
    kalau dia tak jadi masuk...saya inform awk balik k

    ReplyDelete
  3. little strawberry
    budak yang booking tak jadi masuk...
    kalau awk masih berminat utk menyewa...dialu-alukan

    ReplyDelete
  4. err..salam..sy mencari bilik di grik..masih ada lg x???kalu masih ada inform kat email sy..reyna_yums@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam....saya nak tanya ada x umah sewa @ bilik sewa untuk lelaki di kawasan umah awk??

    ReplyDelete
  6. askum...saya naz....girl...kja kt ppd...ade lagi tak bilik kosong utk disewa...kalo ade..tlg email kt saya..a.s.a.p ye... apapasat_aku@yahoo.com

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...